Pita met lamsshoarma

Heb je niet veel tijd en wil je toch een lekker gerecht op tafel kunnen serveren? Dan is het recept voor pita met lamsshoarma echt iets voor jou. Dit heerlijke gerecht heb je in maar 10 tot 20 minuutjes bereid en is bedoeld voor vier personen. Door de korte tijdsbesteding hoef je dus niet lang in de keuken te gaan staan en heb je redelijk snel een lekker hoofdgerecht op tafel gediend. Hieronder vind je wat je nodig moet hebben en hoe je deze maaltijd kunt gaan maken.

beenhambereiden.nl

Ingrediënten beenham braden

Als je kiest voor beenham braden dan heb je een aantal ingrediënten nodig. Voor een beenham braden heb je de volgende ingrediënten nodig:

 • Ingrediënten
 • 4 stuks pita bolletjes
 • 500 gram lamsshoarma
 • Roomkaas (naturel)
 • ½ ijsbergsla
 • Peper en zout

Een koekenpan is handig om erbij te maken want daarin ga je de pita bolletjes bakken.

Bereidingswijze beenham braden

Wanneer je alle ingrediënten in huis hebt gehaald kan je aan de slag met het braden van een lekkere beenham. Hieronder staat een stappenplan die je daarbij kan volgen.

  Stap 1:
  Je gaat de lamsshoarma roosteren in een koekenpan op middelhoog vuur totdat ze mooi bruin van kleur worden en lekker knapperig.
  Stap 2:
  Je kan wat smaak eraan brengen door wat zout en peper toe te voegen. Je gaat vervolgens de pita bolletjes snijden en besmeer dit met de lekkere roomkaas.
  Stap 3:
  Je gaat de geroosterde lamsshoarma verdelen samen met de sla en dit doe je op de pita bolletjes.

Serveren

In 3 simpele stappen heb jij een lekker hoofdgerecht voor vier personen bereid. Nu kan je de pita met lamsshoarma opdienen waarna je lekker met je gezin of vrienden van kunt gaan genieten. Tast toe!ø

Probeer ook eens

Advertenties

Nieuwste recepten

Adverteerders